navigatie overslaan

B & B Buitenplaats Ruitenveen

Buitenplaats Het Ruitenveen: voor een moment van rust. Het Achterhuis is een heerlijke plek om te vertoeven. Gelegen in Nieuwleusen, buurtschap Het Ruitenveen, gemeente Dalfsen

Wij hebben het achterste deel van onze boerderij verbouwd tot een bed and breakfast voor 5 personen. Compleet met keuken, badkamer, apart toilet en een ruime woonkamer. Beschikt over 2 slaapkamers voor 2 personen. Met de mogelijkheid om een kinderbedje bij te plaatsen.

De mogelijkheden om hier te ontspannen zijn bijna eindeloos. Zo bent u in korte tijd in plaatsen als Zwolle, Dalfsen, Meppel of Ommen. Met al hun gezellige straatjes, winkels, restaurants, cultuur en natuur.

U kunt bij ons uw eigen fiets meenemen, daarvoor hebben wij een afgesloten berging beschikbaar. Er lopen verschillende fietsroutes langs de B&B, dus keuze genoeg!

Ook op ons erf valt van alles te beleven en te zien. We hebben een grote tuin met onder andere een dierenweide, waar onze geiten en kippen lekker rondscharrelen. Elke dag een vers eitje en groenten uit de moestuin!

Categorieën