navigatie overslaan

Bungalowpark 't Giethmenseveld

’t Giethmenseveld is een zeer aantrekkelijk bungalowpark dat temidden van een uitgestrekt bos aan de voet van de Lemelerberg ligt.

Natuur, rust en privacy zijn dé kenmerken van dit park. Het park is omringd door mooie natuurgebieden, zoals zandverstuiving ’De Sahara’, vennetjes en prachtige heidevelden op de Archemer- en Lemelerberg. De afstand tot het gezellige, toeristische stadje Ommen is ca. 6 km. Er zijn vele schitterende wandel- en fietsroutes uitgezet die langs verschillende bezienswaardigheden leiden. Naast de natuurgebieden bepalen de rivieren de Vecht en de Regge het beeld van het landschap. Ontspanning op en bij de rivier wordt steeds populairder en er worden meer activiteiten aangeboden.

Accommodatie

Gerieflijke, ruime vrijstaande bosbungalows, die compleet ingericht zijn. De bungalows hebben een overdekt terras en binnen/buiten open haard (enkele uitgezonderd). 't Giethmenseveld beschikt over 4-,5- en 6-persoons bungalows, die verschillend ingericht zijn. (particulier bezit)

Faciliteiten

Receptie met info-balie, gratis WiFi, verwarmd openlucht zwembad (medio mei tot medio september), tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur (mei tot en met oktober) en warme broodjesservice.

Categorieën