navigatie overslaan

Camping Het Scholtemeijer

‘Het Scholtemeijer’ is een boerencamping in het kleine idyllische dorpje Diffelen in de gemeente Hardenberg, provincie Overijssel waar je kan genieten van de rust, ruimte en natuur.

In het nabij gelegen Staatsbos kan je heerlijk fietsen, mountainbiken, wandelen en zwemmen in de zwemplas ‘De Oldemeijer’. Tevens zijn er vele ruiterpaden, waar je eventueel met eigen paard/pony kunt rijden. We hebben dan ook een aantal stallen ter beschikking. Dus uw paard/pony kan zo mee op vakantie!

Omgeving De camping ligt op 200m vanaf De Overijsselse Vecht waar je kan genieten van het vissen, varen of heerlijk kan genieten aan de waterkant.

Tevens is er een boothelling aanwezig, en heeft De Overijsselse Vecht een goede visstand. Het kan allemaal in het groene Vechtdal en het mooie Overijssel. Buurtwinkel op 2km afstand.

De Camping Het betreft een modern opgezette boerencamping die in 2015 zijn start heeft gemaakt.

Het sanitair-gebouw is modern en luxe ingericht waarbij hygiëne een grote rol speelt. Deze is verwarmd door middel van vloerverwarming, dus ideaal voor de koudere periodes. Ook is er een recreatieruimte/kantine waar men zich rustig even terug kan trekken om een spelletje te doen of een boek te lezen, wat u wilt!

We hebben voor het nieuwe seizoen een zeer ruime en sfeervolle Woody Safaritent tot uw beschikking, deze is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze safaritent is geschikt voor maximaal zeven personen.

Ook kan je heerlijk ontspannen op ruime veranda. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. De Kampeerplekken zijn ruim ingericht voor caravan, tent of camper en allen voorzien van elektra.

Kortom Een camping in een natuurrijk gebied, gelegen aan de bossen, omringd door de Overijsselse Vecht.

Er zijn veel recreatie mogelijkheden rondom de Gemeente Hardenberg zoals:

Ponypark Slagharen, Dierentuin Emmen, Plopsaland Coevorden, Theater De Voorveghter en vele fiets- en wandelknooppunten.

Kortom een kindvriendelijke boerderijcamping met goede voorzieningen, waarbij uw huisdier en/of paard is toegestaan.

Categorieën