navigatie overslaan

Manege Klein Oever

Klein Oever, een idyllisch oord op de grens van Drenthe en Overijssel, gelegen in het prachtige Reestdal, waar al meer dan 40 jaar naam en faam is opgebouwd. Klein Oever staat bekend om haar pony- en survivalkampen, manege, (thema)feesten, partijen, bruiloften en catering waar plezier, kwaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan. U bent alle dagen welkom op Klein Oever!

Op Accommodatie Klein Oever zijn er diverse mogelijkheden om te verblijven. De voormalige boerderij is omgebouwd tot een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 56 personen. Ideaal voor scholen, verenigingen, sportclubs of families. Op Klein Oever zijn er genoeg faciliteiten voor kleine, grotere of hele grote groepen. Klein Oever heeft een manege, eigen zwembad en recreatievelden. Kortom, ideaal voor groepen die van activiteiten houden en die iets willen proeven van het buitenleven op en rond een manege.

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen? Wil je graag leren ponyrijden of kun je misschien al goed rijden? Dan ben je op Klein Oever aan het juiste adres! We organiseren al bijna 50 jaar tijdens de schoolvakanties (behalve de kerstvakantie) ponykampen. Je leert bij ons (nog beter) ponyrijden, gaat mooie buitenritten maken, heerlijk eten, slapen in een huifkar of de boerderij en heel veel vriendjes en vriendinnetjes maken. Tijdens het ponykamp heb je de vrijheid te kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn op Klein Oever. We moeten je alleen wel waarschuwen… Ben je een keer bij ons geweest, dan wil je vaker komen!

Categorieën