Bed & Breakfast

 1. De Zwaluwhof

  De Zwaluwhof

  Adres
  Zwarteweg 7a, 7722LA Dalfsen

  Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

 2. de Vijvertuin

  de Vijvertuin

  Adres
  Ommeresstraat 2a, 7731XD Ommen

  Bed en Breakfast "De Vijvertuin" ligt in het Overijsselse Vechtdal, op loopafstand van het centrum van Ommen en de Vecht. Hier zit je direct aan allerlei fiets en wandelpaden in een bosrijke gebied.

 3. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.

 4. Vecht & Zo

  Vecht & Zo

  Adres
  Hessenweg 14, 8028PA Zwolle

  Sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal onze camping, groepsaccommodatie, familiehuis en Bed & Breakfast Vecht & Zo.

 5. B&B De Luttikhoeve

  B&B De Luttikhoeve

  Adres
  Koedijk 3, 8147 RE Giethmen

  Onze Vakantieboerderij, Bed and Breakfast en koffie-theeterras ligt in het buurtschap Giethmen 4 km van het stadje Ommen in het glooiende landschap van het Vechtdal.

 6. De Kruidenhoeve

  De Kruidenhoeve

  Adres
  Den Oosterhuis 10, 7707PE Hardenberg

  De Kruidenhoeve is gelegen in het buitengebied van Balkbrug, grenzend aan het mooie Reestdal en vlakbij het oude Jodenvonder. Het vonder is in december 2007 geheel gerestaureerd.

 7. B&B De Rheezer Kamer

  B&B De Rheezer Kamer

  Adres
  Rheezerbrink 5, 7794RG Rheeze

  De Rheezer Kamer is een unieke locatie gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Overijsselse Vecht. Het exclusieve gastenverblijf is gevestigd in de potstal van een Rijksmonumentale boerderij.

 8. Erve 't Hacht

  Erve 't Hacht

  Adres
  Engeland 6, 7784 CH Hardenberg

  Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos.

 9. Eben Haezer

  Eben Haezer

  Adres
  Postweg 2, 7951KT Staphorst

  Midden in het prachtige natuurgebied de Olde Maten tussen Zwartsluis en Staphorst wacht u een warm onthaal. We bieden u ruimte, gastvrijheid en kwaliteit.

 10. B&B De Vlinder Hardenberg

  B&B De Vlinder Hardenberg

  Adres
  Parallelweg 4, 7772SB Hardenberg

  B&b de Vlinder te Hardenberg is een ruim appartement van +/- 75 m2. U heeft uw eigen toilet, badkamer, woonkamer en slaapkamer, huiselijk ingericht.

 11. B&B Het Driehoeksnest

  B&B Het Driehoeksnest

  Adres
  Driehoeksweg 3, 7722 HL Dalfsen

  Het Driehoeksnest is de perfecte plek om te overnachten als u van natuur, wandelen, fietsen en rust houdt. U overnacht in uw eigen boerderijtje dat van alle gemakken is voorzien.