De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Familiepark De Vechtvallei

Het coulisse landschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel en fietsroutes. Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen.

 • Plaats Diffelen

In het prachtige Vechtdal ligt dit mooie, rustige familiepark midden in een natuurgebied, op 500 m. van boswachterij Hardenberg en op 400 m. van de Vecht. Op de camping is een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad en 2 buiten peuterbaden, trampolines, diverse sportvelden en speeltuintjes. Bij de horeca kun je terecht voor een heerlijke maaltijd, een snack, ijsje of drankje. Ook zijn daar 2 kleine bowlingbanen.

Kamperen

Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen. Er zijn chalets/finse bungalows voor 4 tot 8 personen, een bungalow geschikt voor mindervaliden en diverse zweedse en trekkershutten. Voor elk wat wils!

Visserijdag

Op zaterdag 4 augustus 2018 wordt er Visserijdag gehouden, deze dag staat op het familiepark in het teken van de visserij met diverse activiteiten.

Het coulisse landschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel- en fietsroutes. Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen. Er zijn chalets/finse bungalows voor 4 tot 8 personen, een bungalow geschikt voor mindervaliden en diverse Zweedse en trekkershutten. Voor elk wat wils! Het overdekte zwembad is het hele jaar verwarmd en kan met mooi weer open gezet worden. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuintjes, trampolines en sport velden. Een visvijver op de camping is voor de rust zoeker een heerlijke plaats om te vertoeven. De Vechtvallei is dus de ideale plaats om te ontspannen en genieten!!
In het prachtige Vechtdal ligt het mooie en rustige familiepark midden in een natuurgebied, op 500 m. van boswachterij Hardenberg en op 400 m. van de Vecht. Op de camping is een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad en 2 buiten peuterbaden, trampolines, diverse sportvelden en speeltuintjes. Bij de horeca kun je terecht voor een heerlijke maaltijd, een snack, ijsje of drankje. Ook zijn daar 2 kleine bowlingbanen. In de verhuur zijn 3 ruime groepsaccommodaties voor max. 30 personen en voor personen die eventueel apart willen slapen zijn er ook trekkershutten of chalets bij te huren. Dit is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met in de omgeving mooie fiets en wandelroutes. In de boswachterij is ook een leuke recreatieplas met zandstrand. Er is dus van alles te doen voor jong en oud!
Op Familiepark De Vechtvallei is een prachtige eterij waar jr terecht kunt voor ontbijt, lunch of diner. Ook leent de ruimte zich uitstekend voor feesten, partijen, vergaderingen en seminars. Op het terrein bevinden zich diverse gebouwen waar presentaties kunnen worden gegeven, natuurlijk kan dit in combinatie met een overnachting.

Contactinformatie

voorzieningen

Ligging

 • Aan het water
 • Bij het bos
 • Landelijk gelegen

Faciliteiten

 • (Indoor) speeltuin
 • Bar
 • Honden toegestaan
 • Oplaadpunt elektrische auto
 • Outdoor Zwembad
 • Terras

Voorzieningen

 • Honden toegestaan
 • Oplaadpunt elektrische auto

Toegankelijkheid

 • Aangepaste badkamer
 • Hoog-laag bed aanwezig

Categorie├źn