De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

B&B De Rheezer Kamer

De Rheezer Kamer is een unieke locatie gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Overijsselse Vecht. Het exclusieve gastenverblijf is gevestigd in de potstal van een Rijksmonumentale boerderij.

  • Plaats Rheeze

Natuurlijk Mooi overnachten

Juist in deze landelijke omgeving is de ruimtelijke inrichting en het eigentijdse design een verrassende ervaring. Duurzame producten met een verhaal. Het eco luxe bed zorgt voor een goede nachtrust en 's morgens wordt je verrast met een heerlijk Vechtdalontbijt. Het gastenverblijf is al een ontdekking maar op het erf is ook een prachtig theehuis met de lekkerste koffie van Nederland.

Heerlijk Hardenberg arrangement

Geniet 2 nachten (alleen tijdens midweek mogelijk) op één van de mooiste plekjes van het Vechtdal. 's Morgens wakker worden met uitzicht op de Overijsselse Vecht en heerlijk ontbijten op het terras aan de authentieke Brink. Natuurlijk Mooi, 2 woorden die precies uitdrukken hoe onze gast ons Bijzonder Plekje ervaart. Een prachtige stijlvolle locatie om tijdens de smaakfietsroutes van het Heerlijk Hardenberg arrangement neer te strijken...

Contactinformatie

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Voorzieningen

  • Gratis Wifi

Voorzieningen kamer

  • Terras

Categorieën