navigatie overslaan

De Zwaluwhof

Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

Het pand op een voormalige boerderij is onder architectuur gebouwd en beschikt over alle luxe en comfort. De prachtige accommodatie bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, 2 ruime leefkeukens en 10 luxe slaapvertrekken met eigen sanitair. De slaapkamers zijn meer dan royaal te noemen en bijzonder stijlvol ingericht. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten... in een riant luxueus huis welke zeer geschikt is voor familie, vrienden en zakelijke groepen. Van harte welkom!

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Aangepaste badkamer aanwezig
  • Invalide toilet is aanwezig
  • Drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
  • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Overal goede verlichting aanwezig
  • Hulphond toegestaan
  • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

    Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Bed & Breakfast

Luxe sfeervolle bed & breakfast, groepsaccommodatie en inspirerende vergaderlocatie in een prachtige omgeving op 5 minuten van Zwolle. Een nieuwe locatie met veel sfeer, luxe en comfort. En dat in een mooi natuurgebied temidden van vele landgoederen met een schitterend weids uitzicht over de landerijen. Het landschap is een belangrijke speler in het ontwerp van deze locatie. Buiten is binnen en binnen is buiten. Alle ruimtes in het huis zijn hierop afgestemd. Het interieur is vooral heel comfortabel en stelt alles in staat om te genieten van rust, ruimte, knusse gezelligheid en de natuur.

Categorieën