navigatie overslaan

Erve 't Hacht

Wakker worden met de zon in je gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos.

Waar vroeger een rivierarm van de Vecht meanderde, ligt nu het sfeervolle Erve ’t Hacht. Een bloeiend en veelzijdig boerenbedrijf, met bijzondere Bed & Breakfast en Atelier.

Warm, stoer en ongedwongen: zo willen we onze Bed & Breakfast graag omschrijven. Elke kamer is met oog voor detail ingericht en kent een geheel eigen karakter. Fijn om je (samen) in terug te trekken. Of zoek elkaar juist op in de gezamenlijke huiskamer en geniet van ieders verhalen rond het warme haardvuur. Voor de nieuwe dag staat er natuurlijk een uitgebreid ontbijt klaar met, hoe kan het ook anders, verse (boeren)producten uit onder andere het Vechtdal.

De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, aan de rand van het bedrijf. Zo krijg je alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren, met daarbij een verbluffend uitzicht over de velden. Verder kun je op Erve ’t Hacht je ‘cultuurhart’ ophalen in ons Atelier.

Van harte welkom op ons Erve ’t Hacht!

Categorieën