navigatie overslaan

SVR Camping Familie Veurink

Kamperen bij de boer bij de familie Veurink. De boeren mini camping is gelegen in Rheeze / Hardenberg in Overijssel.

Aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en hanteren de prijzen van de SVR.

Hoeve

De Gerhardus Hoeve is een luxe groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen speciaal voor weekendverhuur. Van maandag tot vrijdag kan u in de hoeve terecht op basis van bed & breakfast. Er zijn 8 tweepersoons kamers en een 4 persoonskamer. De kamers zijn gezellig ingericht en iedere kamer is voorzien van een wastafel met warm en koud water. Tevens is er een breedband internet verbinding op alle kamers.

Boerengolf

Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub, een massief houten klompje aan een stok? Boerengolf staat garant voor een gezellige middag uit!

Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub, een massief houten klompje aan een stok? Boerengolf staat garant voor een gezellige middag uit!De Gerhardus Hoeve is een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen speciaal voor weekendverhuur. Van maandag tot vrijdag kun je in de hoeve terecht op basis van bed & breakfast. Er zijn 8 tweepersoons kamers en een 4 persoonskamer. De kamers zijn gezellig ingericht en iedere kamer is voorzien van een wastafel met warm en koud water. Tevens is er een breedband internet verbinding op alle kamers.

Categorieën