navigatie overslaan

B&B De Vier Jaargetijden Ommen

Bed and Breakfast De 4 Jaargetijden is uniek gelegen in het bos van de boswachterij Ommen Zuid , waar de eekhoorntjes jaarlijks hun nestje hebben in de boom voor het huis.

Tegenwoordig ontbijten ze zelfs mee bovenop het voederplankje van de vogels! Aan de achterkant, waar de kamers zich bevinden, is een grote vijver waar de kikkers als ze daar zin in hebben hun concerten geven. Direct daar achter ligt de oude rivierarm van de Regge, die door het landschap meandert. Hier vangt het prachtig helderblauw gekleurde ijsvogeltje geregeld zijn visjes en gebruiken boomklevers en bonte vliegevangers al jaren de nestkastjes in de bomen.Vorig jaar hadden wij een zwanenpaar die hun jongen bij ons hebben groot gebracht. Zo mooi om te zien hoe de zorgzame ouders hun kroost precies dat geven wat ze nodig hebben...

De naam van onze B&B past ook echt bij het plekje: alle seizoenen is het hier mooi, de witte winters, kleurige herfsten, de tere tinten van de lente en de uitbundigheid van de zomer. Beleef het met ons mee!

In de middag is het nog lang genieten van de laatste zon waardoor u - zeker in de zomer - nog kunt genieten van onze heerlijke plek.

Categorieën