navigatie overslaan

B&B de Kloosterhoek

Logeren bij Bed en Breakfast De Kloosterhoek is overnachten in een erfgoedlogies in Dedemsvaart . Beleef en geniet van de landelijke luxe met hedendaags comfort.

het buitengebied van Dedemsvaart, grenzend aan natuurgebied Het Reestdal staat een historische boerenhoeve. Je kunt er overnachten in het gastenverblijf of logeren in een van de twee B&B kamers. In de kleinschalige Bed en Breakfast zijn privacy, ruimte, knusheid, persoonlijke aandacht en huiselijkheid de sleutelwoorden.

De twee B&B kamers en het gastenverblijf bevinden zich in de voormalige hooischuur/schapenstal met oude gebinten en originele stalraampjes. De sfeer van toen gaat er hand in hand met het comfort van nu.

Onze karakteristieke woonboerderij met de oude bijgebouwen staan op een authentiek en streekeigen erf. Met een lange oprijlaan, een geriefbosje, oude waaltjes en rustieke eikenbomen lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Rondom de boerderij liggen weilanden. Op het erf scharrelen kippen en in de wei grazen pony`s, schapen en twee ezels.

Wellness privé . In het geriefbosje staan een houtgestookte hottub en een Finse Kota, met daarin een houtgestookte sauna, die kunnen worden gereserveerd.

De B&B ligt in het buitengebied van Dedemsvaart en grenst direct aan het prachtige natuurgebied Het Reestdal, met legio wandel- en fietsmogelijkheden. De winkels, restaurants en terrassen van het dorp, streekmuseum de Kalkovens, de gerestaureerde Gashouder (thans een klein theater) en de Tuinen van Mien Ruys zijn vlakbij.

Categorieën