navigatie overslaan

Huize de Veldwachter

In Huize "De Veldwachter", bij de familie Commandeur kunt u genieten van dit uitstekende en comfortabele appartement voor 2 personen met veel privé ruimte.

Het appartement kan ook gehuurd worden als vakantieverblijf. Tevens kunnen caravans tijdelijk geplaatst worden op het naastgelegen weiland.De landelijke omgeving biedt een prima uitgangspunt voor fietstochten zoals de vechtdal fietsvierdaagse en de Drentse fietsvierdaagse. Wandelaars van het Pieterpad kunnen gebruik maken van onze haal en brengservice.

Wij bieden: Een appartement voor 2 personen met rondom vrij uitzicht. Centrale verwarming, eigen ingang alles gelijkvloers en ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto`s. Indeling: huiskamer met zit- en eethoek, sfeerhaard, kleuren tv, dvd speler, radio-cd speler en gratis draadloos internet. Twee slaapkamers met allebei twee éénpersoons bedden (oa. boxspring matrassen). De slaapkamers zijn beide voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water. Volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine, koelkast, oven en gasfornuis. Moderne badkamer met douche, hangcloset en haarföhn. Rondom zonnig terras met diverse tuinmeubels Mogelijkheid tot gebruik wasmachine. Liever geen huisdieren en niet roken.

Categorieën