De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

B&B de Verbinderij

Op de rand van het Vechtdal Overijssel en magisch Drenthe vindt u De Verbinderij: een heerlijk appartement om te verblijven voor weekend, vakantie of zakelijk verblijf.

  • Plaats De Krim

Privacy, rust, ruimte en gastvrijheid in een omgeving die het ontdekken waard is: wandelend, fietsend of per auto!

Geen zin om op pad te gaan, geniet dan van een heerlijke brunch, de houtkachel, de tuin en zijn vele vogels. Of geniet onder de sterrenhemel van de buiten-jacuzzi! De Verbinderij is een gastenverblijf dat zijn gasten voor ieder jaargetij wat te bieden heeft.

Het appartement beslaat het volledige achterhuis van onze vrijstaande boerderij. U huurt één of twee kamers maar u verblijft altijd volledig privé met een eigen oprit, eigen ingang en privé tuinterras.

De Verbinderij ligt op een terrein van 2000 m2 dat door houtwallen omgeven is. Uw eigen tuin-terrassen op zuidwest en noordwest grenzen aan het tuindeel van de eigenaar waar ook de buitenjacuzzi staat.

Het appartement wordt verwarmd met een spekstenen Tichelkachel, een houtkachel waar menig gast verliefd op is geworden. Er is een schuifpui op het westen grenzend aan een van de twee terrassen.

Het appartement is ruim, licht en comfortabel ingericht. Op de eerste verdieping is er een badkamer met toilet en ruime douchecabine, twee slaapkamers goede bedden en een eigen wastafel met warm en koud water.