De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Huize Goltstein

Huize Goltstein is een historische boerderij met moderne voorzieningen. U verblijft op het erf van een rundveehouderij waar dagelijks de koeien worden gemolken. De boerderij ligt aan de oevers van aan de Overijsselse Vecht, midden in schitterende natuurgebieden.

  • Plaats Dalfsen

Wandelen, fietsen, kanovaren; het kan allemaal.

Op de benedenverdieping van de boerderij is een woonkamer, een woonkeuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een toilet. De woonkamer is voorzien van spelletjes voor de kinderen, keuken- en badlinnen zijn aanwezig en de bedden zijn opgemaakt.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met op beide kamers eenpersoonsbedden, uiteraard zijn ook die opgemaakt. Ook zijn alle vertrekken in het huis voorzien van CV.

Verblijf

Een verblijf op Huize Goltstein betekent wonen in het geheel voor gasten gerenoveerde deel van de boerderij. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Huisdieren zijn welkom. Voor kinderen is er een veilige speelplaats op het erf aan de overkant van de weg staat een grote trampoline waar uitaard ook op gespeeld mag worden. Allerlei speelatributen liggen voor het grijpen. De cottage is geschikt voor mensen met een beperking.