navigatie overslaan

B&B Erf Hesse

In het prachtige landschap van het Vechtdal, tussen weilanden en aan de bosrand en vlakbij golfclub Hooge Graven, vindt u B&B Erf Hesse: ons luxe, comfortabel privéverblijf voor 2 personen; waar u heerlijk tot rust kunt komen, en van de natuur kunt genieten. Hartelijk welkom!

Net buiten het gezellige hanzestadje Ommen, aan de rand van het Ommerbos, vindt u B&B Erf Hesse, in een vrijstaand bijgebouw met eigen parkeerplaats. De gehele B&B is uw privé-verblijf: entree, gezellige woon- en eetkamer, volledig uitgeruste moderne keuken met vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, koelkast, een prachtige badkamer met regendouche, toilet en dubbele wastafel, en een zeer sfeervolle slaap-etage met comfortabele boxspring (180x210). Woonkamer en slaap-etage zijn voorzien van airco en luchtverwarming; de badkamer, eetkamer en zitkamer hebben bovendien infraroodpanelen voor prettige stralingswarmte. We bezorgen wij graag een uitgebreid ontbijt aan uw voordeur, voor €10 p.p., op de gewenste tijd.

Of u nu wilt wandelen of fietsen door de prachtige natuur van het Vechtdal, of golfen op de vlakbij gelegen golfclub Hooge Graven, wilt kanoën op de Overijsselse Vecht of lekker op uw eigen terras wilt zitten: aan u de keus. Van harte welkom!

Categorieën