navigatie overslaan

B&B De Rieten Deken Ommen

Onze luxe B&B is rustig gelegen in het buitengebied van het Vechtdal tussen Ommen (3km) en Dalfsen (10km). Vanuit de B&B heeft u een schitterend uitzicht op de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht. De luxe en ruime kamers bieden veel privacy en zijn voorzien van een privé badkamer.

In luxe overnachten en genieten van rust, ruimte en natuur. Onze luxe B&B is rustig gelegen midden in het groen tussen Ommen (3km) en Dalfsen (10km). Vanuit de B&B heeft u een sprookjesachtig uitzicht op de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht met haar mooie natuur.

De luxe en ruime kamers zijn voorzien van een boxspring (2.10 x 1.80) en een privé badkamer met (regen)douche, wastafel en toilet. Verder heeft iedere kamer de beschikking over een zitje, flatscreen televisie, Nespresso koffie en Twinings thee. U heeft de keuze uit 2 kamers op de begane grond en 1 kamer op de eerste etage. De kamers op de begane grond hebben de beschikking over een eigen terras met loungemeubelen. De kamer op de eerste etage kan gebruik maken van de tuin. Alle kamers hebben een eigen ingang en bieden veel privacy.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de riante tuin van ruim 1 hectare met daarin een loungestoelen, ligbedden en een picknicktafel. Tevens is er een afsluitbare fietsenstalling met een oplaadpunt voor de elektrische fiets. De accommodatie is uitermate geschikt voor een verblijf van meerdere nachten.

In de omgeving zijn voldoende activiteiten beschikbaar zoals fietsen, wandelen, koesafari, kanovaren, (midget)golf, enz. . Afstanden: Ommen 3 km, Dalfsen 10 km, Lemelerberg 10 km, Zwolle 22 km.

Categorieën