navigatie overslaan

Allemanshoeve

De camping heeft meerdere veldjes met ruime staanplaatsen omringd door diverse bomen. Op ca. 100 meter is een recreatieplas met een mooi zandstrand, waterglijbaan en zonneweide.

De camping is gelegen in een afwisselende omgeving met bos, heide, venen, zandverstuivingen en landerijen. Het ligt aan het startpunt van de wandelroute Het Veenpad door natuurgebied Engbertsdijksvenen. Eigen fietsroutes zijn aanwezig, maar je kan ook zelf een fietstocht samenstellen via het Fietsroutenetwerk Vechtdal. Er is een recreatieruimte met diverse spellen, koelkast, wasmachine en afwasplaats. Tevens is er een caravan te huur.

Minicamping Allemanshoeve beschikt over 25 plaatsten verdeeld over meerdere veldjes. De veldjes zijn omringd door diverse bomen en struiken. Het sanitair is eenvoudige, maar netjes. Het gebouw beschikt tevens over een recreatieruimte met spellen, boeken, een afwasplaats met koelkast en wasmachine. Op ca. 100 meter afstand ligt een recreatieplas met zandstrand en zonneweide. Vanaf de camping zijn er tal van fiets- en wandelroutes. Tevens is er een mountainbikeroute die vlak bij camping opgepakt kan worden.

Categorieën