navigatie overslaan

De Eskamp

Mooi gelegen direct aan de Lemelerberg en esgronden ligt camping De Eskamp. Vanaf de camping fiets of wandel je zo de natuur in die bekend staat als de Sallandse heuvelrug.

De familie 't Hart heet u van harte welkom op het mooiste plekje in heel Salland. Aan de rand van de Lemeleberg, op slechts 5 autominuten van het mooie stadje Ommen ligt onze camping en groepsaccommodatie.

Ouderwets gezellig en gemoedelijk, niet dat drukke en massale, aldus onze bezoekers en gasten .... kom langs en overtuig u zelf.

Camping De Eskamp

Prachtige wandel- en fietsroutes zijn uitgezet zodat je het hele gebied op een ontspannen manier kan verkennen. Verder is er op toeristisch gebied altijd veel te doen in de omliggende plaatsen als Ommen, Hellendoorn en Den Ham.

Vooral in de zomerperiode is er op de camping voor kinderen van alles te doen, 2 tot 3 keer per week hebben we activiteiten als huifkartocht, speurtocht of gewoon een spontane activiteit. De camping is met 65 plaatsen niet groot en daardoor overzichtelijk en gemoedelijk. De voorzieningen zijn in verhouding met de grootte van de camping ruim te noemen met een zwembadje, een snackbar, een mooie zaal met TV, gratis WIFI en bij elke twee plaatsen een kraan en waterafvoer.

Categorieën