navigatie overslaan

De Blekkenhorst Comfortcamping

U houdt van kamperen maar bent ook wel gesteld op enige luxe? Dan is comfortcamping de Blekkenhorst echt iets voor u!

Bij ons vindt u dat echte, vrije campinggevoel, gecombineerd met het comfort dat een prettig hotel biedt. Op elke kampeerplek vindt u uw eigen badkamer. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles onder handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! Verder krijgt u als kampeerder eveneens gratis een eigen aansluiting voor elektra en kabel televisie.

Bij ons kunt u verschillende huisjes/chalets huren voor 1 of meerdere weken, weekend of wat u maar wilt. Ook voor familiereünies kunt u bij ons terecht. Buiten het hoogseizoen is het tevens mogelijk om onze kantine te huren bij familiefeestjes of familieweekenden (maximaal 45 personen).

De hele zomer kunt u op de Blekkenhorst van maandag t/m zaterdag gebruik maken van een heerlijk verwarmd zwembad van 200 m2 groot, met een peuterbadje voor de kleintjes.

De Blekkenhorst is een moderne camping die van alle gemakken is voorzien. U kampeert bij ons op luxe, ruime plaatsen of huurt één van onze sfeervolle vakantiehuisjes, chalets of stacaravans (geschikt voor 4 tot 10 personen).

Kortom, de charme van het kamperen, het comfort van een hotel!

Categorieën