Natuurcamping De Lemeler Esch

Genieten en ontdekken op natuurcamping De Lemeler Esch nabij Ommen in Overijssel. Rustig en kindvriendelijke 5-sterren camping voor een onvergetelijke vakantie in Vechtdal Overijssel.

Kom het buitenleven ontdekken op Natuurcamping De Lemeler Esch

Een middelgrote eigentijdse natuur camping nabij Ommen, bijzonder gelegen aan de Lemelerberg in Overijssel. De camping biedt naast basis- en comfortplaatsen ook campingplaatsen met privé sanitair. Geen eigen kampeermiddel, maar toch gecharmeerd van het kampeergevoel? Boek dan één van de andere accommodaties zoals een bungalow, lodge, safaritent, trekkershuisje of Bosvilla.

Op vakantie met je eigen kampeermiddel

Op vakantie met je eigen kampeermiddel en verblijven op één van de groene campings in Nederland? De kampeerplaatsen op De Lemeler Esch zijn bijzonder door hun ruime formaat, van minimaal 100 tot 150 m2. Van een basisplaats met elektra tot plaatsen met privé sanitair. Wil je graag je auto dichtbij hebben of kies je voor een plaats op de autovrije camping. Heb je zelf geen kampeermiddel, maar toch gecharmeerd van het kampeergevoel? Geef de combinatie van een luxe verblijf en ervaar de eenvoud en vrijheid van het kamperen

Dé natuurlijkste kindercamping van Nederland

Vanaf de camping loop je direct de hei, bossen en natuur in en beklim je de top van de Lemelerberg. Het is niet voor niets één van de natuurlijkste campings van Nederland, die ook nog eens zeer kindvriendelijk is. De camping is opgedeeld in (grotendeels autovrije) velden en elk veld heeft een speelvoorziening. Vanuit je tent of luie stoel heb je daarom altijd direct zicht op de spelende kinderen. Ook in de centraal op de camping gelegen natuurspeelplaats is voldoende te doen. Spelen met waterpompen, water en zand vinden alle kinderen leuk. Bij minder weer kunnen ze terecht in de speelschuur met een echte tractor, een levensgroot paard en schommels. Verder is er een zwembad (met apart peuterbad) met glijbaan. Ook is er een bos met touwenparcours waar de kinderen, al dan niet met begeleiding, zelf tussen de bomen door kunnen klimmen.

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Invalide toilet en aangepaste douche is in sanitairgebouw aanwezig
  • personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Overal goede verlichting aanwezig
  • Glutenvrij mogelijk
  • Hulphond toegestaan
  • Personeel op de hoogte van allergenen
  • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig
  • Verharde paden op eigen terrein aanwezig

Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Blogger Suzanne van KidsErOpUit: ‘Naar deze camping gaan wij 2x per jaar, het is zo leuk voor de kinderen!

Visstekken in overvloed bij De Lemeler Esch

€ 195,00 p.p.

Natuurcamping De Lemeler Esch behoort tot de ANWB top 4 mooiste natuurcampings van Europa van 2017 en ze zijn nummer 1 van de mooiste natuurcampings van Nederland!

contact

Lemelerweg 16
8148PC Lemele
0572-331241
info@lemeleresch.nl