Camping Besthmenerberg

Camping Besthmenerberg is een ruim opgezet vakantiepark, gelegen midden in de bossen net buiten de oude Hanzestad Ommen. Een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Kamperen op Camping Besthmenerberg betekent genieten op een prachtige camping midden in de bossen in het Vechtdal Overijssel. Vrij zijn, wakker worden met frisse geluiden uit de natuur. In alle rust genieten van een heerlijk ontbijt om vervolgens vanuit je tent of caravan zomaar de natuur in te wandelen of te fietsen.

Kinderen

De kinderen hoeven zich hier niet te vervelen met een uitgebreid recreatieprogamma in de (meeste) schoolvakanties, themaweken en diverse grote activiteiten zoals quadrijden, lasergamen, een huttenbouwfeest en meer! Tevens is er een grote centrale speeltuin, zijn er speciale kindervelden en kinderbungalows, en er is een overdekt- en openlucht zwembad.

Bungalows

Op het park vind je verschillende bungalows, allen prachtig gelegen in de bossen. De bungalows zijn ingericht voor 4 of 6 personen met een eigen terras met terrasmeubilair en o.a. tv, open keuken, woonkamer met zit- en eetgedeelte. Bij aankomst ontvang je een textielpakket, een keukendoekenpakket en een servicesetje.

Op het park vind je verschillende bungalows, waaronder een 12-persoons familiebungalow van 130 m2. De bungalow is vrijstaand en heeft o.a. een royale woonkamer met zithoek, openhaard, eethoek en open keuken. Tevens zijn de geschakelde 6-persoons bungalows voor groepen eveneens zeer geschikt.

Omgeving

In dit gevarieerde landschap geniet je van fiets- of wandeltochten door weidse heidevelden, zandverstuivingen en diepe bossen. Kortom, het "groene hart van Overijssel" is een bestemming vol afwisseling voor het hele gezin!

contact

Besthemerberg 1
7731PB Ommen
0529-451362
info@besthmenerberg.nl