Vechtdalcamping Het Tolhuis

Vechtdalcamping het Tolhuis is één van de kleinste Vechtdalcampings, waar alle comfort op iedere plaats benut kan worden. Gelegen in de schitterende omgeving tussen Dalfsen en Ommen (tussen de landgoederen Rechteren en Vilsteren).

Een camping voor gezinnen met kinderen t/m de basis school die er van houden om met het recreatieteam leuke dingen te doen, maar waar je met z’n tweeën of alleen ook gezellig rond het kampeerveld staat en geniet van de rust en de ruimte. De ruime moderne sanitair gebouwen hebben een temperatuur van 21 graden. Een apart kindersanitair ruimte waarin kinderdouches, kinderwastafels, verhoogde kinderdouches, een zeehond en ferrari bad zijn. Wascabines, familiedouches, douches, wastafels en een kap- en föhnhoek maken het geheel compleet. Kleinschalig is de winkel maar je verse broodjes of iets voor bij de koffie kan halen en het wordt iedere ochtend vers gebakken.

Leuk voor jong en oud

Alle toeristische kampeervelden hebben een speeloase midden op het veld. Centraal gelegen is er een grotere speeltuin voor de kleinere gasten die met klimmen, klauteren, schommelen of op donkey en cammy hun hart op kunnen halen. Ook is hier de airtrampoline te vinden ( 9 x 9 meter springplezier om met z'n allen uit je dak te gaan. Maar ook de trampoline, tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel ontbreken niet.

contact

Het Lageveld 8
7722HV Dalfsen
0529-458383
info@tolhuis.com