Camperplaats Vechtdal

Eerste camperplaats van Nederland met wellness

In Nieuwleusen is de eerste camperplaats in Nederland met wellness faciliteiten. De camperplaats is gelegen in het mooie Vechtdal op de grens van het idyllische Reestdal en op initiatief van eigenaresse Janny Dekens ontstaan. Een langgekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Het terrein beschikt over 12 ruime verharde camperplaatsen van 80 m2 waarvan vier met privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon.

Camperplaats met wellness faciliteiten

Het is de eerste camperplaats van Nederland met wellness mogelijkheden. Hoe heerlijk is het om na aankomst jezelf te verwennen met een massage, saunabezoek of een heilzaam moment in een privé hottub. Faciliteiten als broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi, gecombineerd met de rust en ruimte in de omgeving maakt de nieuwe camperplaats een aanwinst voor de regio. Verder zijn er verwarmde toiletten en douches aanwezig en loosplaatsen voor chemische toiletten en afval. De camperplaats is goed bereikbaar op zo’n 7 km van de A28 en gelegen aan een parallelweg.

Omgeving vol (smaak)fietsroutes en cultureel vermaak

De directe nabijheid van cultuurrijke Hanzesteden als Zwolle en Kampen en pittoreske plaatsen als Giethoorn, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg maken de ligging ideaal voor camperliefhebbers. De Vecht biedt al kronkelend door het Vechtdal veel recreatiemogelijkheden en ook zijn er vanaf de camperplaats veel (smaak)fietsroutes en wandelroutes mogelijk. In deze regio zijn veel streekproducenten en smaakadressen te vinden, zoals Wijngoed de Reestlandhoeve met wijnwandelpad, wijnproeverijen en arrangementen.

Zorgeloos genieten Vechtdal

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

  • Ruim toilet is aanwezig
  • drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
  • personeel biedt assistentie en juiste bejegening
  • Overal goede verlichting aanwezig
  • Hulphond toegestaan
  • Verharde paden op eigen terrein aanwezig
    Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Hottub, fietsen en wellness op de Camperplaats

€ 87,70 p.p.

Extra ontspanning speciaal voor camperaars!

contact

Den Hulst 20
7711 GN Nieuwleusen
0529 - 48 22 46 / 06-126 26 117
info@camperplaatsvechtdal.nl