De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping de Moat

Wilt u ook kennis maken met de gemoedelijke, fijne sfeer, de rust van Salland en in het bijzonder het Vechtdal, dan is mini-camping “De Moat" de beste plek om dat te doen. Ons motto is niet voor niets: “Genieten van Rust, Ruimte en Natuur”.

  • Plaats Dalfsen

U krijgt bij ons een informatiemap in bruikleen met heel veel info over het ontstaan van de dorpen, de kastelen en landhuizen en de ontwikkeling van de grond door de boeren. In die map vind u ook, door ons zelf samengestelde, fiets- en wandelroutes. De 31 knooppunten fietsroutes hebben een gezamenlijke afstand van méér dan duizend kilometer! Alle wandel en fietsroutes beginnen én eindigen op de camping en leiden u naar én langs vele unieke plekken waar u anders niet snel zult komen. De fietsroutes zijn nu ook per GPS te rijden. Dus nóg meer gemak voor u. (U hoeft dus niet persé......, naar de VVV).