Camping met tieners

Alle tijd om te slapen

Ben je op zoek naar een leuke tienercamping in Nederland geschikt voor het hele gezin? Dan zit je goed in Overijssel. Gezinnen met jonge kinderen en tieners zullen zich hier uitstekend vermaken. Zo worden er speciale activiteiten voor tieners georganiseerd door het recreatieteam en er wordt bijvoorbeeld een ontmoetingsplek gecreëerd zodat leeftijdsgenoten samen een leuke vakantie kunnen beleven.

Op de tienercampings in het Vechtdal zijn ze extra bezig om het ook voor tieners aantrekkelijk te maken om mee te gaan op een kampeervakantie in Nederland. Zo worden er activiteiten georganiseerd, zoals een filmnacht, disco of dropping. Maar er worden ook leuke faciliteiten voor de tieners op de camping geplaatst. Wat dacht je van samen airhockey spelen, lasergamen, een tokkelbaan op het water of een pannakooi. Wat dacht je van een strandvakantie in Overijssel? De tieners zullen zich uitstekend vermaken op het strand op één van de campings.

 1. 3

  Vakantiepark Het Stoetenslagh

  Lekker chillen bij tienerruimte de Box, zwemmen in de recreatieplas met glijbanen en een cool aquapark, of liever palmboomklimmen? Het kan allemaal! Bij Vakantiepark het Stoetenslagh vervelen de tieners zich geen moment! En als het regent, is er van alles te doen in het overdekte strand!

 2. 2

  Vakantiepark 't Rheezerwold

  5-sterren vakantiepark 't Rheezerwold zorgt ervoor dat tieners zich uitstekend vermaken. Lekker actief doen met leeftijdsgenoten staat hier centraal. Samen quad rijden, voetballen, zwemmen in het binnen- of buitenzwembad of boogschieten. En 's middags lekker met z'n allen een frietje eten in de cafetaria. 't Rheezerwold zorgt voor een ideale ontmoetingsplek voor de oudere jeugd.

 3. 1

  Camping de Belten

  Op deze camping vlakbij Hardenberg zorgen ze voor een origineel, sportief en uitdagend animatieprogramma waarbij het gehele gezin een leuke vakantie kan beleven. Tieners kunnen daarnaast met leeftijdsgenoten genieten in de Chillroom, waar o.a. een poolbiljart, tafelvoetbal en airhockeytafel staan. Er zijn ook voldoende outdooractiviteiten, zoals paintbal en boogschieten. Top vakantie voor iedereen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen