navigatie overslaan

De Reestdalhoeve

De Reestdalhoeve, een monumentale boerderij, ligt in het prachtige Reestdal, een authentiek dal met eeuwenoude landschaps- en cultuurkenmerken. Het riviertje de Reest slingert er doorheen en vormt de natuurlijke grens tussen Drenthe en Overijssel.

De boerderij De Reestdalhoeve ontvangt groepen tot 32 personen en is van alle gemakken voorzien. Er is een grote keuken, diverse slaapkamers, voldoende sanitair, een speelkamer en een heerlijke zithoek met aangrenzende bar.

Wonen De gezellig ingerichte deel is voorzien van eettafels en een lekkere zithoek. Hier vind u een grote televisie voorzien van een dvd speler maar ook een kast vol met gezelschapsspelletjes en een map met binnen- en buitenactiviteiten, een map met uitstapjes en diverse wandel- en fietsroutes. Voor meer informatie over de omgeving klikt u hier. Vanuit de zithoek kijkt u naar de gezellig bar waar heerlijk geborreld kan worden. Aangrenzend aan de deel is een aparte speelkamer voor de kinderen. Hier vinden ze lekker veel speelgoed en kinderspelletjes. Zo is er voor iedereen een heerlijke plek om te vertoeven.

Koken De prachtige grote keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een ruim 5 pits gasfornuis, een oven, een vriezer en 2 koelkasten, een koffiezetapparaat met bijbehorende filters. Ook aan de afwas is gedacht met onze vaatwasmachine, vaatwastabletten zijn aanwezig. In de lades en kastjes vindt u alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het centrale eiland en de grote eettafel in de keuken nodigen uit om deze maaltijd met elkaar te bereiden. Geen zin om te koken? Vraag naar onze cateringmogelijkheden.

Slapen In de boerderij zijn 11 slaapkamers gesitueerd. Er zijn 6 tweepersoonskamers met gedeeld sanitair in de slaapvleugel. Daarnaast zijn er 5 vierpersoonskamers voorzien van eigen sanitair. In twee van deze kamers kunt u slapen in een heuse bedstede! De bedden zijn al voor u opgemaakt.

Een wasmachine en een droger zijn aanwezig om eventueel uw was te doen. Evenals twee kinderstoelen, kinderbedje en een box.

Categorieën