navigatie overslaan

Groepsaccommodaties De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Wil je er met jouw familie of vriendengroep tussenuit in een prachtige omgeving? Kies dan voor een van de ruime groepsaccommodaties voor 12, 20 of 32 personen. In de omgeving zijn bovendien tal van leuke activiteiten te ondernemen. Ze helpen je ook graag met het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma!

Ook uw paard is welkom!

Paardenliefhebbers opgelet! Paardensportcentrum de Lourenshoeve is dé perfecte locatie voor iedere paardenvriend of vriendin.

Faciliteiten

De groepsaccommodaties bieden u alle faciliteiten voor een geslaagde familie- of vriendenuitje. Wij hebben onze faciliteiten voor u op een rij gezet:

 • Professionele keuken
  Ook met grote groepen kan je tijdens de vakantie genieten van een heerlijke maaltijd. Dit dankzij de professionele keuken die je in de groepsaccommodaties vindt. Eet smakelijk!

 • Speeltuin
  Op het vakantiepark vindt je een speeltuin waar jouw kinderen tijdens de vakantie volop gebruik van kunnen maken. Dat wordt een vakantie met heel erg veel speelplezier voor de kleine vakantieganger.

 • Gratis wifi
  Die ene leuke vakantiefoto op social media plaatsen, uw email checken of gewoon even lekker op het internet surfen. Geen probleem. Bij ons kunt u gratis gebruik maken van het wifi netwerk.

 • Fietsverhuur
  Even niet met jouw paard, maar met de fiets de omgeving ontdekken? je kunt bij hun een fiets huren en de mooiste plekjes van de omgeving bezoeken. Van pittoreske dorpjes tot prachtige natuur... Genieten!

 • Tafeltennis
  Daag uw familie of vrienden uit voor een potje tafeltennis. Wie gaat er winnen?

 • Huifkartochten
  Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Het is mogelijk om een huifkartocht te boeken. Vraag bij de receptie naar alle mogelijkheden.

 • Paardrijlessen
  De basisprincipes van springen en dressuur onder de knie krijgen of werken aan jouw persoonlijke verbeterpunten? Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent. Het is mogelijk om paardrijlessen te volgen met jouw eigen paard of een manegepaard.

Categorieën