De Wolfskuil

Midden in het bos overnachten met een groep? Dan kan bij De Wolfskuil. Vier ruime groepsaccommodaties en twee kampeerterreinen alleen voor groepen. Jullie hebben het bos als achtetuin. Iedereen die hier voor het eerst komt zegt: 'Wat is het hier mooi!'.

 • Plaats Ommen
Een buitengewoon avontuur!

De overnachtingsplek voor groepen

Je zoekt de plek voor je groep? Lees dan vooral verder. Wij hebben vier heel verschillende groepsaccommodaties van luxe Hoeve tot houten Blokhut. Een prachtige locatie met veel natuur om je heen. In ons bos kunnen kinderen zich heerlijk uitleven, we zien regelmatig hutten verschijnen. Lekker wandelen of fietsen vanuit onze omgeving kan ook goed. Een ideale plek voor jong en oud.Je kunt hier terecht voor een familie of vriendenweekend.Maar ook bedrijven, verenigingen en scholen weten ons te vinden.

Groepskamperen

Je kunt ook komen groepskamperen bij ons! Vanaf 10 personen heb je een eigen veld. Er is een groepstent waar je samen kunt ontbijten of een spelletje speelt. Ook is er een keukentent met koelkast en servieskast gratis beschikbaar.

Stichting

Vanuit haar oorsprong richt De Wolfskuil zich op kinderen en jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben ofwel maatschappelijke zorg behoeven. Groepen die kunnen aantonen dat zij tot de ideële doelgroep behoren, komen in aanmerking voor een aanzienlijke korting op de huurprijs van accommodaties. Groepen die hieronder vallen zijn onder andere Jeugdzorginstellingen en scholen voor speciaal onderwijs.

Januari - actiemaand

In januari kunnen verenigingen die met kinderen of jongeren overnachten bij De Wolfskuil in Ommen maar liefst 20% korting krijgen op de huursom Naar de actie

Groepskamperen, vanaf 10 personen je eigen veld

Wil je met een groep weg en wil je het wat avontuurlijker? Kies dan voor groepskamperen! Wij hebben 2 velden alleen voor groepen. Je hebt je eigen veld waardoor je eigen sfeer kunt creëren. Heerlijk 's ochtends wakker worden door de vogels. De hele dag gezellig samen buiten zijn, samen dieren spotten, fietsen of wandelen. 's Avonds met onze Tundragrill op open vuur koken. Sterke verhalen vertellen rond het kampvuur. Een tijd die je nooit meer vergeet en niet wil missen!

Er is een groepstent waar je bij elkaar kan zitten. Ook is er een keukentent met koelkast en servieskast. De plek is fantastisch midden in het bos en op loopafstand van de rivier de Regge.

Een buitengewoon avontuur

Midden in de bossen liggen vier gezellige groepsaccommodaties verscholen. Voor zowel kleine als grote groepen. Gezellig samen de tijd hebben om op je eigen terras bij te kletsen. 's avonds een vuurtje stoken. Kinderen bouwen een hut in het bos. Vanaf jullie overnachtingsplek een kompastocht lopen naar een uitkijktoren. Samen mountainbiken of gaan kanovaren op de Regge. 's avonds een pizza bakken in onze steenoven of een spel doen uit onze uitgebreide speel-o-theek. Er is veel mogelijk bij ons.

 • De Repelaerhoeve (35 personen) heeft prachtig uitzicht,
 • De Mowglihut (22 personen) heeft een eigen buiten stookplaats en ligt vlak bij het sportveld,
 • De Blokhut (22 personen) ligt verscholen in het bos naast de zandkuil waar we onze naam aan te danken hebben.
 • De Jorishoeven, een moderne accommodatie (16/12 of 28 personen) met tweepersoonskamers.

Contactinformatie

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 14:30
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag
zondag

Wij staan je graag te woord, soms zijn we echter ook buiten op ons terrein bezig. We bellen dan zo snel mogelijk terug. Ben je bij ons te gast dan krijg je een telefoonnummer waar we ook in het weekend bereikbaar zijn voor vragen. Wil je een rondleiding neem dan even contact met ons op.

voorzieningen

Ligging

 • Bij het bos
 • Landelijk gelegen

Faciliteiten

 • BBQ aanwezig
 • Catering mogelijk

Voorzieningen

 • Gratis Wifi

Toegankelijkheid

 • Aangepaste badkamer

Categorieën