navigatie overslaan

Hotel Eetcafe D’ Olde Heerd

In hartje Balkbrug, in de provincie Overijssel, vindt u Hotel Eetcafé D’ Olde Heerd. Het hotel is gevestigd in een pand dat stamt uit 1928.

Aanvankelijk was er alleen een café gevestigd, maar rond 1965 werd het bedrijf uitgebreid met een hotel. Familie Ibrahim verwelkomt u graag in het gezellige 3 sterren familiehotel. Of u op zakenreis bent, op vakantie of zo maar een plekje zoekt voor een overnachting alle opties zijn in d’ Olde Heerd mogelijk. D´ Olde Heerd beschikt ook over een feestzaal en vergaderzaal die u volledig kan afhuren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, huwelijk of zakenbespreking. Het maakt niet uit wat voor thema samen met onze team kunnen wij u altijd een kosteloze offerte opsturen.

Heerlijk overnachten in Hotel ‘D Olde Heerd

Het 3 sterren hotel ‘D Olde Heerd heeft 8 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met toilet. ’s Morgens kunt u gebruik maken van een overheerlijk gratis continentaal vers ontbijt met streek producten. Uiteraard wordt er bij het ontbijt rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering. Voor meer prijs is een lunchpakket op aanvraag mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid van een middag- of avondmaaltijd. Ook kunt u 24/7 gebruik maken van onze room service.

Tegen bij betaling geniet je extra lang van je verblijf dankzij de late check-out tot 15.00 uur! (vraag naar de mogelijkheden). Perfect voor een heerlijke minivakantie of een fijn weekendje weg samen met je partner

Categorieën