Hotel in Ommen

Zin om er een weekendje, midweek of korte vakantie tussen uit te gaan? Denk dan eens aan het mooie landelijk gelegen Ommen. Het Vechtdal in Overijssel heeft verrassend veel te bieden. Zo kun je er uitstekend wandelen, fietsen en paardrijden maar je bent er ook vlakbij steden als Deventer en Zwolle. Historische winkelstraatjes met bijpassende gevels, eeuwenoude klokkentorens en interessante musea, je bent van harte welkom in het Vechtdal.

Blijf slapen in een Hotel in Ommen
Na een dag de omgeving verkennen van Ommen is het fijn 'thuiskomen' in een hotel met wellness faciliteiten, laat jezelf eens op en top verwennen in de Turkse sauna met geur- en kleurentherapie of zak onderuit in het binnenzwembad. Heb je liever een wat meer romantisch of kleiner hotel ook dan heeft Ommen goede mogelijkheden. Na een nacht goed slapen kun je 's ochtends aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet en plannen maken voor een nieuwe dag.

Wandelen langs het Pieterpad
Het beroemde Pieterpad komt langs Ommen en je kunt bijvoorbeeld van Ommen naar Hellendoorn wandelen (20 km). Onderweg kom je medewandelaars tegen en adem je de sfeer van het wandelpad. Na je wandeling blijf je lekker slapen in een hotel in Ommen.

Niets moet veel mag. Heb je geen zin om te wandelen breng dan een bezoek aan de indrukwekkende landgoederen en de nog in werking zijnde molens. Ommen heeft voor ieder wat wils!