De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Groepsaccommodatie Emsland

Ruim 10 jaar heten wij onze gasten van harte welkom in onze groepsaccommodatie. Het complex is gebouwd in de mooie omgeving van Ommen aan de rand van het bos.

  • Plaats Ommen

De accommodatie biedt plaats aan grote en kleine groepen tot zo'n 100 personen. Op de benedenverdieping bevinden zich 68 bedden en op de bovenverdieping zijn een aantal bedden bij te plaatsen.

Ook heeft de bovenverdieping de functie van speelzolder. Wanneer hier geen mensen slapen kan men er verschillende spellen doen, zoals tafeltennis, air-hockey, tafelvoetbal en darten. Voor de accommodatie ligt een ruim terras waar men kan barbecueën of gewoon lekker kan zitten. Voor het terras ligt een ruime parkeerplaats. Op het speelveld zijn een paar goals en een volleybalnet geplaatst.

De groepsaccommodatie bestaat uit vijf grote slaapkamers met elk 6 stapelbedden. Ook zijn er nog twee kleinere slaapkamers aanwezig met elk 2 stapelbedden. In de keuken kan men koken op het grote gasfornuis. Ook is er een frituur-unit aanwezig om patat of andere lekkernijen te bakken.

De grote zaal is op te splitsen in twee kleinere zalen door middel van de schuifwand. De grote zaal bied plaats aan meer dan 100 personen. Het sanitair is opgedeeld in heren, dames en invaliden. Op de benedenverdieping is alles gelijkvloers dus voor mensen in een rolstoel is dit geen enkel probleem.

Outdoor

Naast het verhuur van campingplaatsen en onze groepsaccommodatie biedt Emsland Sport en Recreatie ook tal van activiteiten aan voor jong en oud. Van een kinderfeestje tot een teambuildingsdag voor uw personeel, bijna alles is mogelijk! De activiteiten zijn niet alleen te boeken door groepen die verblijven in onze accommodatie of kamperen op onze camping, maar kunnen (op basis van beschikbaarheid) ook geboekt worden voor een dag(deel) voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of vrijgezellenfeestje. De locatie van Emsland Ommen biedt veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten. De activiteiten die wij aanbieden zijn o.a. een touwbaanparcours, vlottenbouwen, zeskamp, klimwand, boogschieten en lasergamen. Aanvullend is het mogelijk om een buffet, barbecue of kookworkshop bij te boeken. Alle activiteiten vinden plaats op eigen terrein (m.u.v. het vlottenbouwen) en onder deskundige begeleiding.

Boerencamping

Wij bieden u recreatie in een bosrijke en agrarische omgeving met vele mogelijkheden voor sportieve afwisseling en standplaatsen aan bosrand of langs het weiland met pony's. Camping Emsland is lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) en hanteert de daarvoor gebruikelijke tarieven zodat u betaalbaar recreëert met uitstekende sanitaire voorzieningen, elektriciteit en ruime fiets- en wandelgelegenheden. Ommen is één van de oudste en bekendste recreatiesteden van Nederland, gelegen aan de (schone!) regenrivier 'de Overijsselse Vecht'. In de zomer worden er zeer veel activiteiten, zoals de Ommer Bissingh, georganiseerd in de gezellige (binnen) stad van Ommen. SVR-Camping Emsland biedt u tegen een geringe vergoeding de gelegenheid voor het beoefenen van judo, sambo of fitness. Dit onder gediplomeerde leiding in de eigen sportschool. U kunt uiteraard ook gratis toeschouwer zijn van deze diverse sporten. Judoka's kunnen natuurlijk ook zelf, tegen geringe vergoeding en zonder begeleiding, gebruik maken van de dojo. Voor de gasten die van een uitdaging houden is er het touwbaanparcours. Of daag elkaar uit tijdens een potje boogschieten.

Contactinformatie

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Categorieën