navigatie overslaan

De Regge-Vallei | SVR camping & Boerderijappartementen

Op de grens van Salland en Twente ligt te midden van stuwwallen, kronkelende weggetjes en groene weilanden "De Regge-Vallei". Camping De Regge-Vallei biedt naast een camping ook camperplaatsen, een 8-persoonsvakantiewoning, luxe glampingtenten en boerderijappartementen.

Gelegen aan fiets-en wandel knooppuntnetwerk.In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast.

Boerderijcamping:

De boerderijcamping heeft 35 toeristische standplaatsen.

(Recreatieve) voorzieningen: Ruime standplaatsen met electra (6A), water, rioolafvoer.Verharding onder voortentgedeelte.Nieuw sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, dames- en herenafdeling.Per afdeling: 2 douche’s met wastafels, 3 wastafels en 2 toiletten Spoel- en afwasplaats binnen (warm water) ,wasmachine, wasdroger, strijkplank met strijkijzer, vries-koelcombinatie overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets.

Biljart, visgelegenheid , speelweide, zandbak, schommels, wip-wap, rekstokken, skelters, kinderfietsjes, tafeltennisspel en voetbalspel ,boerderijdieren.

Camperplaatsen:

Camping De Regge-Vallei heeft ook camperplaatsen. 20 zeer ruime verharde camper-kampeerplaatsen met grandioos uitzicht voorzien van electra (10A), water en rioolafvoer. Met nieuw sanitair voorzien van vloerverwarming, 4 douche’s, 2 wascabines, 2 wastafels, 3 toiletten, 1 urinoir, spoel en afwasplaats. Ook is het mogelijk om afvalwater en het cassette toilet te lozen.

Boerderijappartementen:

In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast.

Boerderijgedeelte: Het woongedeelte van de karakteristieke rietgedekte Saksische boerderij is geschikt voor 8 personen.

Huisdieren: Honden alleen toegestaan op camping.

openingstijden

Appartementen en camping hele jaar geopend.

Categorieën