navigatie overslaan

Boerderijcamping 't Slag

Op onze boerderijcamping vindt u rust, ruimte en gezelligheid. Het is een agrarisch bedrijf waar wij vleeskalveren houden. Daarnaast hebben wij veel aaibare dieren zoals dwerggeiten, minischaapjes, konijnen en kippen, ezels, pony's, poezen en cavia's. Uitgenuffeld? Skelters en fietsen, speeltoestellen en trampolines zijn er ook bij de vleet!

Op de camping vindt u 25 royale staanplaatsen van zo’n 120 vierkante meter, een nieuw toiletgebouw met een dames,-en een heren afdeling waar ook aan de kleintjes is gedacht, een recreatieruimte en voldoende speelruimte. Ook is onze camping uitermate geschikt voor campers, vanwege de supermarkt op een paar minuutjes fietsafstand. Daarnaast beschikken we ook over een overdekte speelruimte, met binnenzandbak, tafeltennis, krijtbord e.d. Ook zijn er fietsjes en skelters, een grote zandbak buiten, speeltoestellen en een bescheiden recreatieruimte met een sjoelbak, knutselhoek en spelletjes/boekenkast. In deze ruimte staat ook een royale tafel om uw krant te lezen, een spelletje te kaarten of even lekker tot rust te komen. Het is geen grote ruimte, maar wel een leuke uitvalsbasis voor als het weer even te wensen overlaat. Voor deze ruimte bevindt zich een terras. Dus, zon of regen op onze camping valt het nooit tegen!!

Op het ene veld heeft elke plek een waterkraan, een afvoer en electriciteit, op het andere veld heeft u electriciteit en een gezamenlijke waterkraan. Om het u gemakkelijk te maken bevindt zich in de berging van het sanitairgebouw een wasmachine, een magnetron en een diepvries. Alles is in overleg te gebruiken. De plaatsen zijn gelegen rondom een gezellig veld waar zich een volleybalnet bevindt. Kortom, voor elk wat wils. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto’s.

Voor de kinderen is er dus genoeg te doen, maar ook voor volwassenen is er in de buurt genoeg te doen. De omgeving leent zich bij uitstek om er lekker lange fietstochten te maken, waarbij u dan eens door bos, dan weer door weilanden en ook langs de rivier de Vecht kunt fietsen. Ook voor wandelaars is de omgeving zeer geschikt.

Wij willen graag dat ook kinderen die geen connecties hebben met het platteland kunnen genieten van het voeren van de geitjes, het aaien van poezen, het zoeken van eieren en wat er verder zoal te doen is. Voor iedere gast staat er bij aankomst een map klaar waarin zich fietsroutes bevinden en informatie over wat er in de omgeving te doen is zoals bezienswaardigheden in de buurt, activiteiten in de omgeving, markten enz

Categorieën