navigatie overslaan

Minicamping "De Moat"

Wilt u ook kennis maken met de gemoedelijke, fijne sfeer, de rust van Salland en in het bijzonder het Vechtdal, dan is mini-camping “De Moat" de beste plek om dat te doen. Ons motto is niet voor niets: “Genieten van Rust, Ruimte en Natuur”.

Minicamping "de Moat" ligt centraal gelegen tussen Dalfsen en Ommen. We hebben totaal 18 plaatsen waarvan 12 comfortplaatsen met veel privacy en 2 veldjes met elk 3 plaatsen en een fijne vakantiewoning. 's-Morgens wakker worden met de vogeltjes, warme broodjes, croissants en een vers eitje van onze eigen kippen. Laat de dag maar beginnen.

U kunt hier naar hartenlust fietsen en wandelen en het is tevens een perfecte uitvalbasis voor bezoekjes aan grote steden, musea en andere activiteiten.

U krijgt bij ons een informatiemap in bruikleen met heel veel info over het ontstaan van de dorpen, de kastelen en landhuizen en de ontwikkeling van de grond door de boeren. In deze map vindt u ook fiets- en wandelroutes. Alle fiets- en wandelroutes beginnen én eindigen op de camping en leiden u naar én langs vele unieke plekken waar u anders niet snel zult komen. We ontmoeten u graag! Fam. Lust

Openingstijden: 1 april tot 1 oktober

Categorieën