navigatie overslaan

Camping De Kleine Wolf

* * * * *

De beste gezinscamping van Nederland voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

DE FIJNSTE GEZINSCAMPING VAN NEDERLAND

In Stegeren Overijssel, dichtbij de vakantieplaatsen Ommen en Hardenberg, vind je 5 sterrencamping De Kleine Wolf. Deze kindercamping is door de ANWB verkozen tot Camping van het Jaar 2024 in de categorie Fijnste Gezinscamping van Nederland. Ook in 2020 en 2022 werd De Kleine Wolf uitgeroepen tot Camping van het Jaar.

KINDERCAMPING IN OMMEN

Op 5 sterrencamping De Kleine Wolf zijn alle kampeervelden ruim en overzichtelijk ingedeeld en zijn alle plaatsen comfortplaatsen. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveld op deze camping in Ommen staat een speeltoestel, zodat vanuit de luie stoel genoten kan worden van de spelende kinderen. Daarnaast organiseert het dolenthousiaste animatieteam activiteiten voor jong en oud, en zorgen zij er voor dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich uren vermaken in het grote indoor speelparadijs De Wolventuin en in het zwemparadijs De Wolfspoel.

ZWEMPLEZIER

Op De Kleine Wolf is er voor zowel jong en oud volop ruimte voor urenlang waterpret. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook als het regent, kan er gezwommen worden. Bij slecht weer kan je zo vaak je wil van de superlange glijbaan, met volle vaart door de stroomversnelling, bubbelen in het bubbelbad of eindeloos spelen in het ruime kinderbad in het verwarmde overdekte zwemparadijs. Bij mooi weer kan er gezwommen worden in het verwarmde buitenbad of in zwemvijver Playa de Kleine Wolf. Het buitenzwembad biedt grote glijbanen en een ondiep zwembad voor de jongste kinderen met diverse speelattributen. Uitpuffen en zonnen doe je op de ligbedden in de ruime ligweide rondom het zwembad. Playa de Kleine Wolf is een heerlijk strand met strandparasols, schaduwdoeken en echte palmbomen. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken met de vele water- en zandtoestellen, de kabelbaan of het pontje terwijl u lekker op het strand ligt te zonnen.

HANZESTAD OMMEN

Deze gezellige en veelzijdige kindercamping is gelegen tussen de stad Hardenberg en Hanzestad Ommen. Ommen kenmerkt zich door pittoreske plaatsjes, schitterende natuurgebieden en een bruisend centrum. Naast Ommen en Hardenberg zijn er in de omgeving nog verschillende andere steden te bezoeken met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes. Vanaf Camping de Kleine Wolf zijn prachtige fietsroutes te fietsen en daarnaast grenst de camping aan een groot bosgebied wat geschikt is voor wandelen en mountainbiken. Naast natuur zijn er in de omgeving van Camping de Kleine Wolf verschillende bezienswaardigheden zoals attractieparken, musea en dierenparken te bezoeken.

SFEERVOL OVERNACHTEN IN UNIEKE ACCOMMODATIES OP DE CAMPING

Het echte kampeergevoel beleven, maar niet in het bezit van een eigen tent, vouwwagen of caravan? Dan kunt u verblijven in één van de unieke accommodaties die gelegen zijn op De Kleine Wolf. Verspreid over de hele camping staan uiteenlopende accommodaties die aansluiten aan op wensen. Van basic lodges tot in alle luxe overnachten in één van de glamping accommodaties, een kasteel, authentieke groepsboerderij, of chalet. Voor elk reisgezelschap iets! De accommodaties zijn allemaal rookvrij en er zijn geen huisdieren of bijzettentjes toegestaan.

Staat een vakantie op de beste camping van Europa op jullie verlanglijstje? Boek dan nu je vakantie.

Categorieën