navigatie overslaan

De Olde Lucas Hoeve

“De Olde Lucashoeve” ligt in Lemele, Overijssel, aan de voet van de Lemelerberg op de grens van Salland en Twente, in de driehoek Ommen - Hellendoorn - Raalte.

De camping is ongeveer 1,5 ha groot en bestaat uit vijf knusse veldjes, waarvan enkele (in het voorjaar) met zicht op de Lemelerberg. Op het gehele terrein kan men gebruik maken van draadloos internet. Het kampeerterrein en de veldjes zijn ruim opgezet. Op alle veldjes zijn stroomkasten aanwezig, behalve op de Kophoek, dat meer een trekkersveldje is. Elke stroomkast heeft 4-6 stroompunten met 6 Ampère.

Op de Woerde en het Stukkie van Koers Willem hebben we een extra watertappunt. Naast het sanitairgebouw is een stortpunt voor chemische toiletten en afvalwater, een buitenkraan en watertappunt en hier staan de afvalbakken: gescheiden voor glas, plastic, GFT en restafval. In het toiletgebouw verzamelen we het oud papier en karton.

Het moderne toiletgebouw herbergt goede sanitaire voorzieningen: zeer ruime douches, wastafels voorzien van warm en koud water, frisse toiletten en aanrechten met warm water voor de vaat (afdruiprekken en doekjes aanwezig). Bovendien staan er een wasmachine en een droger.

Categorieën