navigatie overslaan

Het schilderachtige plaatsje Beerze kenmerkt zich door de prachtige, authentieke Saksische boerderijen. Laat je verrassen door de statige lanen en unieke doorkijkjes en maak mooie wandelingen door bossen, veenputten, heide en zandverstuivingen. Als je tijd hebt, breng dan een bezoek aan melkveebedrijf Zandman. Hier zie, hoor en beleef je hoe het leven er op de boerderij aan toe gaat.

Ontdek Beerze

5-sterrencamping

Denk je aan Beerze, dan denk je aan de Beerze Bulten. De 5-sterrencamping is dé ideale familiecamping in Beerze, waar je samen met het hele gezin avontuurlijke belevenissen kunt ervaren of juist volledig tot rust kunt komen. Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

Landgoed Beerze

Midden tussen alle landschapstypen ligt het oorspronkelijke 'Landgoed Beerze', bestaande uit een landhuis en landgoedbos. Het dorp Beerze is een mooie en authentieke hoevezwermnederzetting (het woord zegt precies wat het is) en een typisch esdorp. Op de zwarte houten schuren zijn kenmerkende strovlechtwerken te vinden. Deze vind je ook nog stroomopwaarts in naburige dorpen langs de vecht.