navigatie overslaan

Je kunt je in Dalfsen verbazen over de zwevende kei, fietsen over oude koningswegen, wandelen langs landgoederen of ergens in de gezellige verlichte straatjes een terrasje pakken. Maar bovenal kun je in Dalfsen genieten van ruimte en rust. Uitkijktoren de Stokte geeft een weids en prachtig uitzicht richting het Vechtdal en het bosrijke landschap bij de Vecht.

Ontdek Dalfsen

Vertier voor jong en oud

De markante Blauwe Bogenbrug geeft toegang tot het gezellige dorp Dalfsen. Een dorp dat met zijn ligging aan de Vecht vertier biedt voor jong en oud. Het centrum met zijn monumentale panden en kleine straatjes is zeker een bezoekje waard. Gewoon om lekker ongedwongen te winkelen of te genieten van historische panden.

Dalfsen in zomer

Ook zomers is het heerlijk vertoeven in Dalfsen. Je kunt hier de bloemetjes buiten zetten tijdens de evenementen of lekker slenteren langs de braderie├źn en markten. Of wat dacht je van een leuke fiets- of wandeltocht? Vaar met het pontje naar de overkant en beklim de uitkijktoren bij de Stokte vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt!