navigatie overslaan

Het unieke aan het pittoreske Vilsteren is dat het complete dorp op Landgoed Vilsteren ligt. Het levendige dorp kent met de Vilsterse Molen, Herberg de Klomp, de St. Willibrorduskerk en het Huis Vilsteren een aantal zeer bijzondere gebouwen. Wie meer wil weten over de cultuurhistorie van Vilsteren kan een bezoekje brengen aan het landgoedcentrum.

Ontdek Vilsteren

Proef het op de markt

Elke derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 bruist Landgoed Vilsteren van leven met de Boerenmarkt. Hier draait alles om kwaliteit en eerlijke prijzen voor de hardwerkende boeren.Ontdek heerlijke en eerlijke producten, rechtstreeks van lokale producenten die met passie en toewijding werken.

Wandel-, en fietsparadijs

Rondom Vilsteren kan je geweldig wandelen en fietsen. Het Rondje Ommen - Dalfsen brengt je langs landgoederen en uiteraard gaat de route door Vilsteren. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Landgoed Vilsteren heeft vijf wandelroutes gemaakt. Ze verschillen van thema en lengte en bevatten een kaartje, een routebeschrijving en informatie over de mooie plekken waar de route langs loopt. De routes zijn te krijgen bij het landgoedcentrum.