De leukste uitjes

Wat is leuker dan erop uit gaan tijdens jouw vakantie? Gezellig met de (klein)kinderen naar een speelboerderij, heerlijk naar een zwemparadijs, naar een museum, een manege? Het is er allemaal in het Vechtdal. Er is een natuuractiviteitencentrum, een historisch cultureel centrum, kaasmakerij en een toegankelijk outdoorterrein. Voor kinderen zijn de zorgboerderij, vrijetijdspark of een onderzeewereld leuk. Het mooie is dat al deze uitjes toegankelijk zijn. Vaak is een rolstoelvriendelijk toilet gegarandeerd en kunnen ouders hun kinderen prima in de gaten houden vanaf verharde paden. Het is zelfs mogelijk een oppas in te schakelen die ook zorg kan verlenen! Hulphonden zijn meestal welkom en er is overal goede verlichting aanwezig. Het belangrijkste: het personeel helpt graag een handje. Kijk snel naar alle mogelijkheden.

Imminkhoeve

Imminkhoeve

Imminkhoeve verzorgt vakanties in Lemele voor mensen die wat extra zorg en aandacht nodig hebben vanwege een beperking of chronische aandoening. Ook senioren ongeacht leeftijd genieten van een vakantie op Imminkhoeve.

Bekijk deze locatie

Rederij Peters

Rederij Peters

Op zoek naar een leuk dagje uit in Overijssel? Kom varen op de Vecht! Bij Rederij Peters in Ommen liggen de kano’s, nostalgische motorbootjes en luxe (e-)sloepen al voor jullie klaar.

Bekijk deze locatie

Vrijetijdspark Beerze Bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten

5 sterrencamping Beerze Bulten is dé kindercamping in Ommen waar je met het hele gezin optimaal geniet van het buitenleven, met alle luxe en comfort binnen handbereik.

Bekijk deze locatie

Roke`s Erf

Roke`s Erf

Proef, geniet, beleef: het boerenleven ! Dit kan op onze boerderij: Rokes Erf in Ommen !

Bekijk deze locatie

Vechtdal Hoeve

Vechtdal Hoeve

Kom alles te weten over Brandrode runderen en in het bijzonder van het boerenleven. Boek een koesafari met vrienden of familie bij de Vechtdal Hoeve. Proef de smaak van Brandrode koeien vlees.

Bekijk deze locatie

Wijngoed de Reestlandhoeve

Wijngoed de Reestlandhoeve

Wijn en kunst zijn echte geneugten van het leven. Bij wijngoed de Reestlandhoeve bent u op de goede plek. In ons wijnproeflokaal kunt u het hele jaar genieten van wisselende exposities.

Bekijk deze locatie