Boerderijcamping Het Varsenerveld

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom kamperen/logeren bij de boer in Ommen, hart van het Vechtdal. Een groot avontuur dat je niet mag missen!

Appartementen

Toegankelijke B&B

Wilt u wel kamperen bij de boer, maar liever niet verblijven in een tent, caravan of camper? Geniet dan van de heerlijke rust en gastvrijheid in onze knusse Bed and Breakfast. Doordat u gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt wordt uw verblijf op de camping toch een stuk luxer. Wij hebben ook diverse zitjes op het erf . Zo kunt u altijd een fijn plekje uitzoeken en heerlijk buiten zitten om te genieten van een kop koffie. De Bed and Breakfast biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien.

 • De zithoek is uitgerust met een koelkast, combi-magnetron, Senseo apparaat en waterkoker.
 • Slaapkamer met twee éénpersoonsbedden naast elkaar (boxspring).
 • Slaapkamer met twee éénpersoonsbedden achter elkaar.
 • Als u arriveert zijn de bedden opgemaakt.
 • Handdoeken zijn aanwezig in de accommodatie.
 • U maakt gebruik van het verwarmde toiletgebouw en u hoeft geen gebruik te maken van muntjes.

Onze B&B is geopend van 15 maart tot 31 oktober. U kunt wel het hele jaar door, wanneer beschikbaar, de vakantiewoning ’t Bakhuus reserveren als B&B.

Bij ons kan iedereen zorgeloos genieten, wij bieden de volgende faciliteiten:

 • Invalide toilet en aangepaste douche in sanitairgebouw aanwezig
 • Drempelloze entree/ drempelhulp is aanwezig
 • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening
 • Overal goede verlichting aanwezig
 • Hulphond toegestaan
 • Gebruik van rolstoel op locatie mogelijk
 • Mobiel of laag geplaatst betaalautomaat aanwezig
 • Verharde paden op eigen terrein aanwezig
 • Mogelijkheid om zorg op locatie bij te boeken

Voor gespecificeerde informatie kunt u kijken op de app ongehinderd

Boerencampings

Het leuke van onze camping is dat we 25 ruime plekken op 3 velden, waarvan er twee zijn met natuurlijke schaduw van de bomen, hebben die plaats bieden aan campers, caravans en tenten. Hierdoor ontstaat een gezellige mix van verschillende type kampeerders.

Het sanitairgebouw op Boerderijcamping Het Varsenerveld is verwarmd en van alle gemakken voorzien. U hoeft bij ons geen douchemuntjes te gebruiken, koud en warm water is gewoon gratis. Het gebouw heeft vier douchecabines waaronder een ruime gezinsdouche. Deze gezinsdouche is ook geschikt voor mindervaliden. Deze douche is voorzien van een opklapbare douchestoel en aparte beugels. Ook het aparte invalidentoilet is voorzien van beugels. Ook zijn er afgesloten wascabines en er is een kinderwascabine met een babybadje.

Op onze boerencamping is een aparte gelegenheid in het sanitairgebouw voor het doen van de afwas, de was en kunt u gebruikmaken van de koelkast. Daarnaast is er een sanistation met een stortplaats voor de toilet-cassette en vuilwatertank van de camper. Ook is er de mogelijkheid om schoon water te tanken. Het sanistation bevindt zich net buiten het sanitairgebouw, tegenover de receptie. In De Deel van onze boerderij hebben we een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming gerealiseerd. Hier kunt u boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Vanaf de boerencamping fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping.

contact

Emslandweg 14
7731RP Ommen
06-21983895 / 0529-453300
Boerderijcamping@varsenerveld.nl

Boerderijcamping en Bed&Breakfast geopend van 15 maart tot en met 31 oktober.
Rustpunt en Vakantiehuis zijn het hele jaar geopend.