navigatie overslaan

Vakantiepark de Kleine Belties

Op Vakantiepark De Kleine Belties hoeven jullie je niet te vervelen en ook daarbuiten is veel te ontdekken. De bossen zijn vlakbij, net als rivier de Vecht en binnen tien minuten staat u in het gezellige centrum van Hardenberg. Met natuur, rust, gezelligheid en activiteit binnen handbereik vindt u hier alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie!

Ben je voor een vakantie opzoek naar een stacaravan, chalet, luxe Bospark chalet, safaritent of een kampeerplaats? Dan is Vakantiepark De Kleine Belties écht iets voor jou. Ook voor grote gezinnen en families is er iets te huur. Als je bij ons op vakantie bent dan is er genoeg te beleven. Veel zwemplezier in het overdekte zwembad, in het buitenzwembad en in de zwemvijver. Ook zijn er verschillende speelplekken op het park, een nieuw kunst-sportveld, fietsverhuur, winkel voor de boodschappen met lekkere broodjes voor het ontbijt, en een plek om te genieten van mooie natuur, die ook zichtbaar is op het park. De Plaza is het ontmoetingspunt van de horeca. Je kunt er terecht voor een kopje koffie met gebak, maar ook voor een lunch of bittergarnituur. Zak lekker onderuit terwijl de kinderen zich vermaken in de overdekte speeltuin. Of loop even langs de ijs- en snoephoek voor een verpakt ijsje, softijs of een snoepje. Via de Plaza kom je bij restaurant ’t Eethuys. Hier kun je plaatsnemen voor een lunch of diner. Zoek een plaatsje binnen of kies een zonnig plekje op het terras aan het Hakkersplein. Er wordt met zorg een heerlijke maaltijd voor jullie bereid. Ook ’s avonds kun je een bezoek brengen aan ‘t Eethuys voor een hapje en een drankje. Een makkelijke maaltijd van de snackbar kan natuurlijk ook.

Bij vakantie hoort waterpret. Op De Kleine Belties is er keuze genoeg. In het overdekte zwembad kun je roetsjen van de glijbaan en bubbelen in de whirlpool. Voor de kleintjes is er een peuterbad en vroege vogels kunnen er baantjes trekken. Bij mooi weer kun je terecht in ons buitenbad, dat een apart peuterbad heeft voor de allerkleinsten. Op een zonnige dag kun je ook zwemmen in onze zwemvijver. De plek is omringd door een royale ligweide waar je met elkaar lekker kunt zonnen, spelen in het zand of een balletje kunt trappen.

Het zwembad is 6 dagen in de week geopend (tussen Pasen en Herfstvakantie), dus ook buiten de vakanties om is het een heerlijke plek voor alle gasten. Hardenberg en omgeving is prachtig om te fietsen, om te wandelen en uitstapjes te maken.

Zorgeloos genieten Bij De Kleine Belties kan iedereen zorgeloos genieten, we bieden de volgende faciliteiten: • Invalide toilet en aangepaste douche privé sanitair • Personeel biedt assistentie en juiste bejegening • Overal goede verlichting aanwezig • Glutenvrij mogelijk • Personeel op de hoogte van allergenen • Hulphond toegestaan • Douche/toilet aanwezig • Aangepaste keuken in chalet aanwezig • Mobiel betaalautomaat aanwezig • Verharde paden op eigen terrein aanwezig.

Bel gerust voor vragen, onze medewerkers doen hun uiterste best om jou van dienst te zijn en te ontzorgen met persoonlijke service.

Categorieën