navigatie overslaan

Camping de Koeksebelt

* * * * *

Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige hanzestadje Ommen, is het goed toeven op camping de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand. Kamperen in Ommen.

Camping met centrale ligging in het Vechtdal

Camping de Koeksebelt in Ommen ligt tegenover Landgoed het Laer, met haar statige beukenlanen, stoere eikenbossen en nostalgische hertenkamp. Via het nabijgelegen fietsknooppunt kun je vele fiets- en wandeltochten maken door het uitgestrekte Vechtdal. Het mooie terrein aan de Overijsselse Vecht biedt een prachtig openlucht zwembad, vismogelijkheden in de Vecht, veel sport- en spelmogelijkheden en een animatieprogramma.

Luxe en comfort

Luxe en comfort maar zeker hygiëne staan bij de Koekse Belt hoog in het vaandel. Douchen en afwassen kan in een van de vier luxe verwarmde toiletgebouwen. Ook met de kleintjes kun je hier prima uit de voeten. Er zijn babybadjes, familiedouches en er is zelfs een ligbad. De was doe je in een handomdraai in de wasserette met het gemak van goede en eenvoudig te bedienen wasmachines. Zelfs aan trouwe viervoeters is gedacht; er is een speciale hondendouche aanwezig. Een lekker ontbijt is een goede start van de dag. Dat geldt zeker voor in de vakantie. In het campingwinkeltje zijn verse warme broodjes en een krant verkrijgbaar. Geen zin in koken? Schuif dan eens aan in het gezellige restaurant en laat je verrassen; de keuken is eenvoudig, maar zeer smaakvol.

Boomhutten, lodges en trekkershutten

Slapen in een van de unieke boomhutten is een beleving en ‘overnachten op niveau’. Op drie meter hoog kijk je uit over de rivier de Vecht en over het gezellige stadje Ommen. De boomhut is van alle gemakken voorzien:
• Douche & toilet
• Keuken met koelkast en vriezer, magnetron
• TV, slaapbank (twee personen) en 3 enkele bedden op de slaap vide
• Picknicktafel, knusse veranda en hangmat

Kortom van alle gemakken voorzien en een geweldige accommodatie om uw vakantie in door te brengen. De River Lodge combineert alle luxe van thuis met het gevoel van kamperen en is geschikt voor 4 personen; 2 personen slapen in een tweepersoons bedstee die vanuit de woonkamer te bereiken is. De kinderen slapen in een stapelbed in een aparte kamer. ’s Avonds kun je genieten van een goed boek op de ruime veranda. Binnen kun je kijken naar je favoriete programma op een flatscreen tv.

Leuke review: Het voormijnkleintje-on-tour testteam ging op avontuur in het Overijsselse Vechtdal. Papa, mama en 2 kids van 4 en 6 jaar mochten logeren in een spiksplinternieuwe River Cottage ; deze knusse en sfeervol ingerichte vakantiehuisjes staan direct aan de rivier en geven een fantastisch uitzicht over het Overijsselse landschap.

Categorieën