navigatie overslaan

Stel je voor...
een plek waar gastvrijheid en toegankelijkheid elkaar ontmoeten en waar voor iedereen alle tijd en alle ruimte is om te genieten van zijn of haar vrijetijd. Welkom bij Vechtdal Vakantiepark – Het Grootste Toegankelijke Vakantiepark van Europa, gelegen in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen tot aan Hanzestad Zwolle.

Download hier de Vechtdal Vakantieparken plattegrond

Maak ook kans op een toegankelijke overnachting of een leuke toegankelijke activiteit op Vechtdal Vakantiepark in het voorjaar van 2024 voor 2 personen!

Ga naar de winactie

Zorgeloos op vakantie

Wil je kamperen op een terrein van 665 km2 dat ruimte biedt aan iedereen? Jong en oud, met en zonder beperking, handicap of zorgvraag? Kom naar Vechtdal Vakantiepark. Vechtdal Vakantiepark is een totaalbeleving met een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden; van toegankelijke safaritenten tot zorgchalet en zelfs vakantie-dialyse. Naast overnachtingsmogelijkheden zijn er tal van rolstoelvriendelijke attracties en activiteiten zoals Varen op de Vecht of een bezoek aan een musea of boerenbedrijf. Er is een toegankelijke Anjerfietsroute van ruim 66 kilometer, die je mee neemt langs dorpen, natuur en horecagelegenheden. Heb je tijdens je vakantie of een dagje uit extra zorg op maat nodig? Ook dat kan je makkelijk regelen via Comfortzorg.

Winactie Vechtdal Vakantiepark

Maak kans op een toegankelijke overnachting of een leuke toegankelijke activiteit op Vechtdal Vakantiepark in het voorjaar van 2024 voor 2 personen per activiteit. Er worden maar liefst 10 winacties verloot. De winactie is speciaal voor mensen die door toegankelijkheidswensen niet vanzelfsprekend een nachtje weg gaan of dagje uit hebben. Op vrijdag 24 november wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina van Vechtdal Overijssel. De winnaars krijgen ook een persoonlijk mailtje.

Meld je hier aan!