navigatie overslaan

Tips

Aangepaste vakantiehuizen

 • Leestijd 3
 • Gelezen 1628 keer

Wat past bij jou? Een mooi ruim vrijstaand vakantiehuis waar je privacy hebt? Of vind je de gezellige drukte van een camping meer iets voor jou of jouw gezelschap?

 1. 4

  De Jorishoeve - De Wolfskuil

  De Jorishoeve is een grote moderne groepsaccommodatie voor 28 personen met tweepersoons slaapkamers. Je hebt een groot eigen terras en binnen een minuut loop je in het bos. Er is klein speeltuintje voor de deur met schommels, duikelrek, en schaak- en dambord. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo zijn er bijvoorbeeld 2 vaatwassers. De accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk. De twee slaapkamers beneden zijn ruimer van opzet en voorzien van mindervaliden sanitair . Er is een aangepaste douche en een toilet met grijpbeugels. Er is ook een douchestoel aanwezig. In beide slaapkamers kunnen 2 hoog-laag bedden geplaatst worden. De gehele begane grond van de Jorishoeve is drempelvrij, alleen bij de voordeur en de doucheruimte is een drempel van minder dan 2 cm.

 2. 3

  Knabbel en Babbel – Vakantiepark De Kleine Belties

  Er even tussenuit met jouw familie, vrienden, collega’s in een groot en mooi huis? Knabbel & Babbel is ideaal voor een groep tot 16 personen. Knabbel & Babbel is voorzien van 10 slaapkamers: Beneden: 2 slaapkamers met 2 hoog-laagbedden (1 bed papegaai, en 1 bed mogelijkheid papegaai aan plafond) en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Boven: 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 4 slaapkamers met 1 eenpersoonsbed. Beneden zijn 2 badkamers met aanpassingen voor minder validen, een badkamer met douchestoel en wastafel. En 2 aangepaste toiletten in een aparte ruimte. Boven zijn 2 badkamers met douche, toilet en een wastafel. Verder heeft de accommodatie een ruimte leefruimte en heerlijk terras.

 3. 2

  Villa Vleugel 1 - Zwaluwhof

  Villa Vleugel 1 is een duurzaam gebouwde villa die van alle gemakken voorzien is. Villa Vleugel 1 is geschikt voor gezelschappen tot 32 personen, ook voor zakelijk gebruik en ligt in Dalfsen. De luxe accommodatie heeft een riante living van 170 m2. Er zijn twee compleet ingerichte open keukens met kookeilanden. Er is een overdekt terras met buitenkachel en een jacuzzi / hottub is aanwezig. Acht slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Twee slaapkamers op de begane grond. Voor mindervalide personen zijn er twee badkamers met aangepast sanitair op de begane grond.

 4. 1

  ’t Zomerhuis - De Oldemeijer

  Luxe en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie met 13 slaapkamers, een lift en aangepast sanitair. Geschikt voor groepen van rond de 40 tot maximaal 90 personen. Gelegen op onze christelijke camping in Hardenberg: dat betekent dat je gebruik mag maken van het zwembad met waterspeeltuin, sportvelden, speeltuintjes en een overdekte speeltuin.

  De stad Hardenberg ligt op zes kilometer afstand van de groepsaccommodatie. Deze stad heeft een gezellig centrum met verschillende terrasjes en winkels. Daarnaast zijn er diverse leuke restaurantjes waar je heerlijk kan eten. Kortom: voor elk wat wils.

Wat vind je van dit artikel?