De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Brasserie De Belten

  • Plaats Rheeze

In Brasserie De Belten kun je heerlijk genieten van een kopje koffie, brunch, lunch of diner. Daarnaast heeft De Brasserie een sfeervol terras waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje.

vernacht je op Familiecamping De Belten en wil je liever bij de tent eten? Geen probleem! Elke week heeft de chefkok een heerlijk gerecht die kan worden afgehaald. Dit zijn de “Chef Special Weekmenu’s”. Ook wanneer je niet op de camping verblijft, ben je meer dan welkom om te komen genieten van al het lekkers wat de keukenbrigade met passie en liefde bereidt.

Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een BBQ en een lekker buffet! Hier mag iedereen aan deelnemen. Om teleurstellingen te voorkomen wordt wel geadviseerd om te reserveren, vooral tijdens de maanden juli en augustus is Brasserie De Belten erg populair!

Contactinformatie

Categorieën