navigatie overslaan

Je fietst of wandelt in het Vechtdal tussen velden, weiden en bossen waar ingrediënten groeien die je dezelfde dag nog op je bord kunt terug proeven. Deze ingrediënten worden met liefde en zorg van grond tot mond gebracht. De smaakmakers van Verrukkelijk Vechtdal zijn trots op hun producten en vertellen graag hun verhaal... Kom je ook een keertje kennismaken?

Van grond tot mond

Verrassend, onverwacht en puur natuur.

Verrukkelijk Vechtdal

Ontdek het culinaire aanbod uit het Vechtdal Overijssel en laat je smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal samenbrengt. Verrukkelijk Vechtdal biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, streekproducten, smaakarrangementen, kookconcepten en smaakroutes. Verrassend, onverwacht en puur natuur.

Vechtlust kistje

Voor wie het Vechtdal wil proeven is het Vechtlust Kistje een aanrader. Een kistje vol met diverse streekproducten die zorgen voor een smaakexplosie. Ideaal om tijdens de borrel voor de caravan of tent te nuttigen. Daarnaast vind je in het kistje het Vechtdal Magazine en leuke brochures van de campings en producenten met boordevol tips. Een goede start van je vakantie!

Fietsroutes door het Vechtdal

Mede mogelijk gemaakt door:

Voor dit project ontvangen we steun van het ELFPO. Het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.