De lekkerste afhaaladressen in het Vechtdal

Doe-tips

Met de nieuwste coronaregels kunnen we helaas niet meer met zijn allen uiteten. Maar wees niet getreurd, deze restaurants zijn er weer met heerlijke afhaalmenu's! Je kan het zo gek niet bedenken, dus stap in die auto en geniet toch nog van een heerlijk diner!

 1. De Rheezer Kamer

  Uiteraard blijven wij onze heerlijk Italiaanse koffie thee warme choco aanbieden to go met overheerlijk eigengemaakte taarten. Wil je een hele taart voor thuis of een high tea bestellen bij ons? Dat kan natuurlijk ook! In het weekend koffies to go tussen 10.00 - 17.00 uur aan de deur, daarna kan je reserveren / bellen. Afhalen van taarten en of high tea op bestelling.

 2. Grand Café Jipp

  Bij Grand Café Jipp kan je genieten van heerlijke gerechten. Van gevulde wraps tot een stampot of een burger. Vanaf 1 december kan je jouw favoriete gerecht tussen 16:00 en 19:00 afhalen.

  Van dinsdag tot en met zondag kan je van 11:00 tot 17:00 bestellen.

 3. DRIVE IN bij De Rheezerbelten

  Met de nieuwe maatregelen en opgelegde openingstijden is terug van weggeweest... de DRIVE IN bij De Rheezerbelten!

  Daarom kun je naast lekker dagelijks lunchen ook iedere dag wat lekkers bestellen en afhalen via de DRIVE IN. Dat geldt voor zowel onze Rheezer Bistro als de ambachtelijke pannenkoeken die weer met liefde voor jullie gebakken zullen worden, zodat jullie er thuis van kunnen genieten.

  De DRIVE IN is dagelijks geopend van 17.00 - 19.30 uur!

  Bekijk het pannenkoek afhaalmenu hier!

 4. Brasserie de Boerderij

  Ook bij het menu van Brasserie de Boerderij loopt het water je in de mond. Begin het diner goed met een overheerlijke soep of salade. Ga daarna voor een schnitzel met gebakken spek of juist voor een risotto. En sluit vervolgens af met een toetje waar je u tegen zegt!

  Het menu is elke vrijdag, zaterdag en zondag te bestellen. Van 12.00 tot 17.00 kan je in het restaurant nog steeds genieten van een volledige lunch. Voor het afhalen van het diner kan je na 17.00 terecht tot 19.00.

 5. Grand Café De Fabriek

  Jaja ook dit restaurant is zo creatief geweest en heeft weer een geweldig afhaalmenu voor jullie klaar staan.

  Van woensdag t/m zondag kan je afhalen tussen 17.00 en 19.30. Voor de liefhebber kan het ook bezorgd worden, bestellen kan dan door te bellen naar: 0529 433 026.

 6. Nog meer afhaal- en bezorgservice

  Er zijn veel restaurants en café’s in het Vechtdal die een afhaal- of bezorgservice aanbieden. Ga naar het overzicht en maak je keuze. Eet smakelijk!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen