navigatie overslaan

Tips

De lekkerste Vechtdal (streek)producten

 • Leestijd 1
 • Gelezen 2572 keer

Het Vechtdal heeft zoveel producten die in de regio verbouwd worden! En al die ambachtelijke ingrediënten en producten kun je natuurlijk kopen. Op markten, bij de boer zelf of via vechtdalproducten.nl. Hieronder vind je een greep uit de lekkerste en bijzondere streekproducten.

 1. 6

  Vechtdal Anjer pasta

  Vechtdalanjerpasta is 100% uit de streek en verkrijgbaar in zes soorten. Bovendien in de vorm van de Vechtdalanjer, voor echte Vechtdal fans!

 2. 5

  Vechtdal wijn

  Vechtdalwijn uit het Reestland, het grensgebied tussen Overijssel en Drenthe, bewijst dat niet alleen Franse wijn kwaliteitswijn kan zijn!

 3. 4

  Puur Vechtdal zuivel

  Puur Vechtdal Zuivel is een complete lijn aan zuivelproducten, van boter tot vla, yoghurt en verse melk, allemaal uit het Vechtdal. En dat proef je!

 4. 3

  Waterbuffelkaas

  Waterbuffelkaas? Ooit eerder van gehoord? De Italianen noemen het ook wel mozzarella, maar in het Vechtdal zeggen we gewoon waar het op staat. Kaas dus. Van de waterbuffel.

 5. 2

  Vechtdal kaas

  Vechtdalkaas. Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Je kunt hier heerlijke Vechtdalkaas kopen, direct van de boerderij.

 6. 1

  Vechtdal rund

  Vechtdalrund van de Vechtdal Hoeve. Het bedrijf is gelegen in Arriën, nabij het bosrijke Ommen. Het vlees dat je kan kopen komt van de oer-Hollandse Brandrode rund.

Wat vind je van dit artikel?